Confiança

Aquesta és la base de qualsevol relació de llarg termini. Donem suport als nostres clients des de la proximitat i l'acompanyament, amb un tracte totalment personal i disponibilitat absoluta

Rigor

Estem compromesos amb un servei professional, de qualitat. Seleccionem els millors actius amb un alt nivell de convicció

Transparència

Compartim tota la informació amb els nostres clients, de forma clara i explícita

El nostre equip

Gonzalo Pérez Fontcuberta

Soci - President

30 anys d'experiència professional en la gestió d'actius i wealth management en diferents entitats internacionals. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB. Assessor certificat EFPA i post-grau en IESE.

Vanesa Angusto

Soci - Directiu

Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la UB. És membre de EFPA Espanya. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector financer, ha desenvolupat la seva carrera professional a Catalunya Caixa, especialitzant-se els últims 16 anys en el segment d'assessorament patrimonial com a sènior banker.

Eduard Gonzàlez

Soci - Directiu

Amb més de 25 anys d'experiència en el sector financer, tant en l'assessorament a clients com en la direcció d'equips de Banca Privada. Soci fundador de l'Agència Financera AAA Capital l'any 2013 i de Diagonal Inversions, Agència de Valors l'any 2015. Membre d' EFPA Espanya i certificat AFI

Oscar Massaguer

Soci-Directiu

Més de 20 anys d'experiència en el sector financer, 17 d'ells dins l'àmbit de gestió i assessorament patrimonial en diferents entitats. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Certificació EFA per l'IEF (Institut d'Estudis Financers).

Eva Falcon

Soci - Directiu

Quan en 2001 va començar a treballar en Banc Banif, va descobrir la seva passió per la Banca Privada, exercint des de llavors diverses funcions en aquest àmbit, en entitats com a Banc Banif i Caixa Catalunya. Llicenciada en ADE i assessor certificat EFPA Espanya.

José L. Fernàndez Villanueva

Soci - Directiu

Dilatada experiència acumulada en 35 anys en l'assessorament i tutela de patrimonis com a director en diverses entitats d'àmbit internacional. MBA, màster en assessorament financer i gestió patrimonial i membre de EFPA Espanya.

Daniel Valverde

Soci - Directiu

Més de 20 anys de trajectòria en l'àmbit financer, exercint tant funcions d'assessorament com directives. Assessor i planificador financer, amb certificats EFA i EFP i post-grau en Direcció Bancària per la UPF.

Rosa Molina

Responsable Administració

Amb experiència com a responsable d'operacions i de servei d'atenció al client, Rosa exerceix des de l'any 2015 com a administrativa en diferents empreses de l'àmbit financer. S'incorpora com a responsable d'administració d'as7 capital l'any 2018.

@2019 Tots els drets reservats. - Política de Privadesa - AvÍs Legal - Política de Cookies

SUBIR